torek, 11. december 2012

Otroške kuhinje - lesene kuhinje za otroke

OTROŠKE KUHINJE - LESENE KUHINJE ZA OTROKE

Otroške kuhinje - lesene kuhinje za otroke proizvajaca Kidkraft so brez dvoma ene najlepših kuhinj za otroke na svetovnem tržišču. Stanje zaloge otroških kuhinj Kidkraft na slovenskem tržišču preverite na 051 321 200 ali preko spletne trgovine www.didakticne-igrace.com  

Otroške kuhinje Kidkraft so različnih velikosti, različnih dimenzij in različno opremljene. Med klasičnimi modeli kuhinj za otroke Kidkraft  lahko izbirate med nežno roza, univerzalno belo ali retro rdečo različico. Omenjene kuhinje so v letu 2010 prejemnice nagrad.






Med kuhinjami za otroke Kidkraft, ki so primerne kot igrače Kidkraft za vrtce, zavode in druge izobraževalne ustanove spadajo velike kotne kuhinje. Med te otroške kuhinje uvrščamo otroško kuhinjo Kidkraft Delux, Veliko pastelno kuhinjo za otroke Kidkraft, veliko kotno otroško kuhinjo. Seveda pa se zanje odločajo tudi starši, vendar potrebujete malo večjo otroško sobico:)



 In potem so tukaj še kuhinje Kidkraft, ki so najbolj priljubljene v otroških sobicah - kuhinje za otroke, ki ne zavzamejo veliko prostora, so stabilne,praktične in estetski dodatek otroške sobice. To so Pravljična otroška kuhinja Kidkraft, Otroška kuhinja Kidkraft Espresso, Moja lesena kuhinja Kidkraft, lesena otroška kuhinja Prairie Kidkraft, moderna podeželska kuhinja Kidkraft.






Ni komentarjev:

Objavite komentar